Vacature klinisch psycholoog TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK volwassenen


Interesse om deel uit te maken van ons PSYCHODIAGNOSTISCH TEAM voor volwassenen?

Ben jij de klinisch psycholoog die ons team psychodiagnostiek voor volwassenen komt versterken?


We zoeken een psycholoog met een goede basiskennis van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Dan kan je op zelfstandige basis in onze groepspraktijk stappen. Ideaal om te combineren met een (deeltijdse) job in dienstverband.

Je maakt deel uit van een gespecialiseerde groepspraktijk met een breed netwerk en een uitstekende reputatie. Wij doen psychodiagnostiek op hoog niveau en zijn volledig daarvoor uitgerust. Je kan ook volwassenen therapeutisch begeleiden als je daarvoor interesse hebt. Je hoeft zelf geen cliënten te werven en hebt een grote werkzekerheid.

Je vindt meer info over deze vacature op de website van de VDAB. Je krijgt een prima verloning waarbij ook je verslaggeving en administratie van het onderdeel psychodiagnostiek volledig wordt vergoed. Als beginner/starter mag je 46 euro per uur aan de praktijk factureren en je vergoeding wordt systematisch verhoogd naarmate je over meer expertise en ervaring beschikt. Je hoeft geen commissies of bijdragen te betalen op je inkomsten vanuit psychodiagnostiek.

Je werkt in Eclips in een professionele omgeving met ruime ondersteuning. Alle onderzoeken gebeuren in teamverband, dus je staat er nooit alleen voor.

Het aantal uren is af te spreken met een minimum van 6 tot 8 uur per week.

Meer info?
Neem dan contact op met Ivo Engelen, 056 32 58 59

 

Heb je een vraag?

Raadpleeg dan zeker even onze lijst met veelgestelde vragen.
Je kan ook gewoon even bellen of mailen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×