Jongvolwassenen op zoek naar coaching en begeleiding

Geloof in je mogelijkheden

Voor Wat Kan je bij ons terecht?

De zoektocht naar een (nieuwe) studiekeuze in het hoger onderwijs kan een grote druk leggen op de schouders van een jongvolwassene. Er is een groot aanbod en je moet een goed zicht hebt op je eigen talenten, dromen, vaardigheden,… Een kortdurend begeleidingstraject zorgt opnieuw voor perspectief.

Meer vragen? Neem contact

Positieve sociale relaties hebben en je aanvaard voelen door anderen is één van de belangrijkste dingen in het leven, ook voor jongvolwassenen. Het ontwikkelen van sociale vaardigheden en een goede sociale intelligentie zijn belangrijk om je goed te voelen en geven je zelfvertrouwen.

Meer vragen? Neem contact

Steeds meer studenten van het hoger onderwijs komen in de problemen door problematisch uitstelgedrag. Ze willen het eigenlijk wel goed doen, maar slagen er niet in om op tijd aan hun werk te beginnen en stellen het telkens uit. Hierdoor geraken ze na een tijdje dieper in de problemen.

Meer vragen? Neem contact

Soms vermindert ADHD met ouder worden, maar de stelling 'het groeit er wel uit' klopt meestal niet. De symptomen veranderen wel, maar de meeste jongeren blijven er ook op latere leeftijd last van hebben. Soms wordt het ook pas dan vastgesteld. Je kan bij ons terecht voor een officieel multidisciplinair diagnostisch onderzoek en gerichte begeleiding.

Meer vragen? Neem contact

Autisme is de laatste jaren steeds meer bekend geworden. Naar schatting komt autisme voor bij 0,7 tot 1 % van de jongvolwassenen. Je kan bij ons terecht voor een officieel multidisciplinair psychodiagnostisch onderzoek, advies en begeleiding.

Meer vragen? Neem contact

Heb je een vraag? Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen.

Je kan ook gewoon even bellen of mailen.