Nieuwsbericht

Groepspraktijk Eclips

Nieuws en Informatie

Vacature psycholoog of pedagoog TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK kinderen en jongeren


Ben jij de klinisch psycholoog of pedagoog die ons TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK voor kinderen en jongeren komt versterken? We zoeken een psycholoog of pedagoog die affiniteit of ervaring heeft met autisme en andere ontwikkelingsstoornissen.

 

Ben je klinisch psycholoog (doelgroep kinderen) of pedagoog met interesse in psychodiagnostiek van ontwikkelingsstoornisen en aanverwante problematieken? Dan kan je op zelfstandige basis in onze groepspraktijk stappen. Aan jou de keuze om dat in hoofdberoep of bijberoep te doen. Ook ideaal om te combineren met een (deeltijdse) job in dienstverband.

 

Je maakt deel uit van een groepspraktijk met een breed netwerk en een uitstekende reputatie. Je hoeft zelf geen cliënten te werven en hebt een grote werkzekerheid. Je krijgt een prima verloning waarbij ook je verslaggeving volledig wordt vergoed.

 

Je werkt in Eclips in een professionele omgeving met heel ruime ondersteuning op inhoudelijk, praktisch en digitaal vlak. We bieden je alle voorzieningen en bureaumaterialen, gunstige werkafspraken en prima financiële voorwaarden. Zo kan je je volledig richten op de begeleiding van je cliënten.

Je krijgt een interne opleiding en ondersteuning tot je zelfstandig aan de slag kan. Je doet niet alleen onderzoek, maar staat in voor het volledige dossier. Alle onderzoeken gebeuren in teamverband. Na het onderzoek kan je eventueel ook begeleiding opstarten.

Het aantal uren is af te spreken. 

 

We beschikken over drie volledig nieuw ingerichte praktijkruimtes.

Meer info?
Neem dan contact op met Ivo Engelen, 056 32 58 59

Heb je een vraag? Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen.

Je kan ook gewoon even bellen of mailen.