Nieuwsbericht

Groepspraktijk Eclips

Nieuws en Informatie

Vacature psycholoog TEAM VOLWASSENEN


Ben jij de klinisch psycholoog die ons TEAM VOLWASSENEN komt versterken? We zoeken een psycholoog met interesse in cognitieve gedragstherapie of oplossingsgerichte therapie.

 

Ben je klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) met interesse in cognitieve gedragstherapie of oplossingsgerichte therapie? Dan kan je op zelfstandige basis in onze groepspraktijk stappen. Aan jou de keuze om dat in hoofdberoep of bijberoep te doen. Ook ideaal om te combineren met een (deeltijdse) job in dienstverband.

 

Je maakt deel uit van een groepspraktijk met een breed netwerk en een uitstekende reputatie. Je hoeft zelf geen cliënten te werven en hebt een grote werkzekerheid. Je krijgt de ruimte om je te specialiseren in specifieke problematieken zodat je alleen cliënten hoeft te begeleiden die goed bij je passen.

 

Je werkt in Eclips in een professionele omgeving met heel ruime ondersteuning op inhoudelijk, praktisch en digitaal vlak. We bieden je alle voorzieningen en bureaumaterialen, gunstige werkafspraken en prima financiële voorwaarden. Zo kan je je volledig richten op de begeleiding van je cliënten.

Het aantal uren is af te spreken. 

 

We beschikken over drie volledig nieuw ingerichte praktijkruimtes.

Meer info?
Neem dan contact op met Ivo Engelen, 056 32 58 59

Heb je een vraag? Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen.

Je kan ook gewoon even bellen of mailen.