Nieuwsbericht

Groepspraktijk Eclips

Nieuws en Informatie

Vacature psycholoog TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK VOLWASSENEN


Ben jij de klinisch psycholoog die ons TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK VOOR VOLWASSENEN komt versterken? We zoeken een psycholoog met een goede basiskennis van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

Ben je psycholoog (doelgroep volwassenen) met interesse in psychodiagnostiek van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen? Als je interesse hebt, kan je ook deel uitmaken van het therapeutisch team.

Dan kan je op zelfstandige basis in onze groepspraktijk stappen. Aan jou de keuze om dat in hoofdberoep of bijberoep te doen. Ook ideaal om te combineren met een (deeltijdse) job in dienstverband. In een later stadium is ook een vaste job in dienstverband mogelijk.

 

Je maakt deel uit van een gespecialiseerde groepspraktijk met een breed netwerk en een uitstekende reputatie. Wij doen psychodiagnostiek op hoog niveau en zijn volledig daarvoor uitgerust. Je kan ook volwassenen therapeutisch begeleiden als je daarvoor interesse hebt. Je hoeft zelf geen cliënten te werven en hebt een grote werkzekerheid.

 

Je krijgt een prima verloning waarbij ook je verslaggeving van het onderdeel psychodiagnostiek volledig wordt vergoed. 

 

Je werkt in Eclips in een professionele omgeving met heel ruime ondersteuning op inhoudelijk, praktisch en digitaal vlak. Alle onderzoeken gebeuren in teamverband, dus je staat er nooit alleen voor. We bieden je een Office 365 Business pakket, alle voorzieningen en diagnostische instrumenten en bureaumaterialen, gunstige werkafspraken en prima financiële voorwaarden. Zo kan je je volledig richten op je cliënten.

 

Het aantal uren is af te spreken. 

We beschikken over drie volledig nieuw ingerichte praktijkruimtes.

Meer info?
Neem dan contact op met Ivo Engelen, 056 32 58 59

Heb je een vraag? Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen.

Je kan ook gewoon even bellen of mailen.