Nieuwsbericht

Groepspraktijk Eclips

Nieuws en Informatie

Vacature psycholoog TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK EN TEAM VOLWASSENEN


Ben jij de klinisch psycholoog die ons TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK VOOR VOLWASSENEN EN BEGELEIDINGSTEAM VOLWASSENEN komt versterken? We zoeken een psycholoog met een goede basiskennis van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen die daarnaast ook graag wat therapie en begeleiding wil doen.

Ben je klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) met interesse in psychodiagnostiek van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen? Dan kan je op zelfstandige basis in onze groepspraktijk stappen. Aan jou de keuze om dat in hoofdberoep of bijberoep te doen. Ook ideaal om te combineren met een (deeltijdse) job in dienstverband.

Je maakt deel uit van een groepspraktijk met een breed netwerk en een uitstekende reputatie. Je hoeft zelf geen cliënten te werven en hebt een grote werkzekerheid. Je krijgt een prima verloning waarbij ook je verslaggeving van het onderdeel psychodiagnostiek volledig wordt vergoed. Je krijgt de ruimte om je te specialiseren in specifieke problematieken zodat je alleen cliënten hoeft te begeleiden die goed bij je passen.

Je werkt in Eclips in een professionele omgeving met heel ruime ondersteuning op inhoudelijk, praktisch en digitaal vlak. We bieden je alle voorzieningen en bureaumaterialen, gunstige werkafspraken en prima financiële voorwaarden. Zo kan je je volledig richten op je cliënten.

Het aantal uren is af te spreken. 

We beschikken over drie volledig nieuw ingerichte praktijkruimtes.

Meer info?
Neem dan contact op met Ivo Engelen, 056 32 58 59

Heb je een vraag? Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen.

Je kan ook gewoon even bellen of mailen.